Bizden Haberler

Yapı Fuarında ASAŞ’tan Sektörde Çığır Açan İlkler
Aralık 2018
Yapı Fuarında ASAŞ’tan Sektörde Çığır Açan İlkler
Aralık 2018

Yurt içi ve yurt dışında katıldığı birçok fuarda tanıttığı yeni ürünlerle seneye hızlı bir giriş yapan ASAŞ, 8-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Yapı Fuarı’nda sunduğu yenilikçi ürünlerle sektörün öncü firması olduğunu bir kez daha gösterdi.

ASAŞ’ın RESCARA Elite markası altına sunduğu yeni SkyPanel RESP23, özellikle son zamanlarda gündemde büyük yer eden yangın olaylarına karşı en yüksek yangın güvenliği seviyesi olan A1 yanmazlık sınıfında bulunmasıyla ziyaretçilerden tam not aldı. Cephe kaplamada devrim niteliğinde bir ilk olan ürün yapılan testleri başarıyla geçmesi sonucu EN 13501, yanmazlık standartlarına uygun bulunuyor. Üstün performans özelliklerinin yanında SkyPanel, birçok farklı tasarım olanağı ve düşük işletme maliyeti sunmasıyla büyük dikkat çekiyor.

Fuarda ilk kez tanıtılan bir diğer ürün olan Ombrae, eşsiz tasarımı sayesinde ortaya çıkan yansıtma etkisi ile yüzeylerde üç boyut efekti oluşturuyor. Ombrae’nin esnek tasarım kabiliyeti, geometrik desenlerden gerçekçi fotoğraflara uzanan sınırsız uygulama seçeneği sunuyor. Akılcı ve zarif tasarımı ile dış cephe tasarımını farklı bir boyuta taşıyan Ombrae, fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

ASAŞ’ın yine diğer bir yenilikçi ve alanında öncü ürünü NATUROLL NanoClean de sergilendi. Zor kirlenme, kolay temizlenme ve kendi kendini temizleme özelliği bulunan NanoClean’in ekrandaki videosu ile de ürünü ziyaretçilere açıklamalı tanıttı.

RESCARA markası ile sunulan bir başka yeni ürün olan ve Türkiye’de alanında bir benzeri bulunmayan 4 x 4 metre ebatlarında 350 kg ağırlığı ile Sky Feel sürme sistemi de fuarda büyük ilgi gördü. Zemine ve duvarlara gizlenen çerçeveleri sayesinde geniş, modern ve aydınlık alanlar yaratan Sky Feel, dev yapısının yanında kullanım kolaylığı sağlaması ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Sanayi ve Sanatın Buluşması mottosuyla ASAŞ bünyesinde faaliyet gösteren ASAŞSANAT, geçtiğimiz yıl baykuş heykeli ile büyük ilgi görmüştü. Bu yılki fuarda da yine ASAŞSANAT bünyesinde çalışan heykeltıraş Çiğdem Öz’ün “Kadın” heykeli ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. Tamamen alüminyumdan yapılan heykelin önünde zaman zaman fotoğraf çektirmek için sıra oluştu.