Bizden Haberler

Isı Yalıtımıyla Eviniz Hep Doğru Sıcaklıkta Kalsın
Ekim 2019
Isı Yalıtımıyla Eviniz Hep Doğru Sıcaklıkta Kalsın
Ekim 2019

120 mm profil genişliği ile kış şartlarında yüksek yalıtım imkanı sunan ASAŞPEN Maxi Empire 120 aynı zamanda statik dayanım değerleri, rüzgar yükü ve su geçirgenliği gibi özellikleriyle takviyesiz tek parça profilde kullanılabiliyor.

Kaliteli malzeme ile üretilmiş PVC pencere kullanımı, kış şartlarında konfora ulaşmanın en önemli noktalarından biri. Bina yalıtımının yanı sıra pencerelerde kullanılan yalıtım teknolojileri kullanıcılara hem fatura tutarlarında tasarruf hem de ideal sıcaklığı korumakta yardımcı oluyor.

ASAŞ tarafından üretilen ASAŞPEN Maxi Empire, maksimum ses ve ısı izolasyonu sağlamak için 4, 20, 24, 28, 34, 40mm aralığındaki nitelikli camların kullanımını mümkün hale getiriyor.  Estetik görüntüsü ve teknik özellikleri ile hem yüksek katlı yapılarda hem de butik projelerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Laminasyon kaplama seçenekleriyle; koyu meşe, altın meşe, maun, ceviz, budaklı winchester ve winchester gibi ahşap desenler seçilerek evlere sıcak ahşap görünümünü tekrar kazandırmak mümkün olduğu gibi antrasit gri, krem, quartz gri, antik, trompet (vizon) renk seçenekleriyle modern alanların tamamlayıcısı olarak da ürün kullanılabiliyor.

PVC seçiminin çok önemli olduğuna vurgu yapan ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu “ASAŞ olarak tüm ürünlerimizde müşterilerimizin ihtiyaçları için doğru ve kaliteli ürünler üretmeye özen gösteriyoruz. Maxi Empire 120 PVC pencere ve kapı sistemlerimiz; su tutmayan eğimli dış yüzeyi, normalde ekstra takviye profillerle sağlanan statik ve yalıtım değerlerini takviyesiz tek parça profille karşılaması ve 5 odacıklı profili sayesinde maksimum yalıtım özelliği sayesinde pazarda özellikle tercih edilen ürün gruplarımız arasında yer alıyor. Gerek maddi tasarruf imkânı gerekse kış şartlarında sunduğu konfor sayesinde kullanıcılar için de büyük kolaylık sağlıyor.”

Bu sistem tasarlanırken Hollanda mimarisinden ilham alındığını belirten Hatiboğlu “üstün ürün performansını estetik tasarımla bütünleştirerek, kullanıcılara en iyisini sunmayı hedefledik” dedi.