Bizden Haberler

ASAŞ; R+T Sttutgart, Avrasya Kapı - Pencere İstanbul ve Fensterbau Frontale Nürnberg Fuarlarında Yeni Ürünlerini Tanıttı.
Aralık 2018
ASAŞ; R+T Sttutgart, Avrasya Kapı - Pencere İstanbul ve Fensterbau Frontale Nürnberg Fuarlarında Yeni Ürünlerini Tanıttı.
Aralık 2018

ASAŞ, yılın ilk çeyreğinde katıldığı sektörün önde gelen yurt içi ve yurt dışı fuarlarında ASAŞPEN, VERATEC ve NATUROLL markalarına ait yenilikçi ürünlerini tanıttı.

ASAŞ, ilk olarak 27 Şubat – 3 Mart 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleşen R+T panjur, tente, kapı/gölgelendirme sistemleri fuarına katıldı. Dünyada bir ilk olarak zor kirleme ve fotokatalitik etki ile kendi kendini temizleme özelliklerini birlikte barındıran Naturoll NanoClean Panjur ürünü ilk defa bu fuarda tanıtıldı. 7-10 Mart 2018 tarihleri arasındaki İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’ndeki Avrasya Kapı - Pencere fuarına katılan ASAŞ, Almanya’da büyük ilgi gören yenilikçi ürünlerini bu sefer de Türkiye’de ziyaretçilerin beğenisine sundu. Dört gün süren fuar boyunca Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçilerden ASAŞ’ın standına ilgi yüksekti. 21-24 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen, sektörün önde gelen firmalarının katıldığı Almanya’daki Nürnberg Fensterbau Frontale, kapı, pencere ve cephe sistemleri fuarında da ağırlıklı olarak ASAŞ’ın PVC kapı ve pencere sistemlerinin tanıtımı yapıldı. 1992 yılından bu yana iki yılda bir defa yapılan bu fuarda ASAŞ, yurt dışındaki sektör profesyonellerini ağırlama fırsatı buldu.

ASAŞ çatısı altında faaliyet gösteren ASAŞPEN, VERATEC ve NATUROLL markalarına ait geniş ürün yelpazesinin sergilendiği fuarlarda, katılımcılar yenilikçi ürünlerle yakından ilgilendi. ASAŞ’ ın dünyada bir ilki gerçekleştirerek NATUROLL markası altında ürettiği NanoClean panjurlar bu fuarlarda ilk kez tanıtıldı. Zor kirlenme, kolay temizlenme ve kendi kendini temizleme özelliklerine sahip NATUROLL Nanoclean ziyaretçilerden tam not aldı. Nanoclean’in benzersiz özelliklerini merak eden ziyaretçiler; ürünü kirletmeyi deneyerek, ürün performansını yakından tanıma fırsatı buldu.

Fuarda ayrıca ASAŞPEN ve VERATEC pencere ve kapı sistemlerinin 3 boyutlu olarak görüntülenebildiği uygulama da ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, fuar için özel hazırlanan panoda yer alan kesit çizimlerinin üzerine getirdikleri tablet ile hem 3D çizimleri hem de uygulama görsellerini bir arada inceleme imkânı buldular.

Katıldığı üç fuarda da yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan ASAŞ, farklı kullanım alanlarına yönelik, yenilikçi, katma değer yaratan, çevreye ve insana saygılı, sektörüne katkıda bulunan birçok yeni ürününü tanıttı. Hem yurt içi hem de yurt dışında sektör trendlerinin takip edildiği fuarlarda ASAŞ, yenilikleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.