Bizden Haberler

ASAŞ R+T Stuttgart Fuarı’nda
Şubat 2015
ASAŞ R+T Stuttgart Fuarı’nda
Şubat 2015

Kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’deki ilk 500 firma ve Avrupa’daki lider üreticiler arasında olan Asaş, R+T Stuttgart 2015 Fuarı’nde yerini aldı. 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Fuar’da Asaş, Naturoll markası altında panjur sistemlerini ve Motoroll markası ile tüp motorlar, aksesuarlar ve kontrol sistemlerini tanıttı.

Türkiye’deki ilk 500 firma ve Avrupa’daki lider üreticiler arasında olan Asaş, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında organize edilen R+T Stuttgart Fuarı’na katıldı. Panjur, tente, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemlerine yönelik ürünlerin sergilendiği fuarda sektörden farklı firmalar ağırlandı.

Kendi lamelinin hammaddesini kendi bünyesinde üretmesi ile sektörde fark yaratan Asaş’ın fuarda sergilediği Naturoll panjur sistemleri; sağladığı emniyet ile daha güvenilir ortamlar yaratıp ısı, ses ve ışık yalıtımı özellikleriyle de huzurlu, konforlu ve güvenilir yaşam alanları sunuyor. Motoroll kullanılarak üretilen panjur, garaj kapısı ve kepenkler, uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor ve birlikte kullanıldığı ürünlerde hızlı, sessiz ve uzun ömürlü çalışma çözümleri sunuyor. 

Asaş’ın R+T Stuttgart Fuarı’na yer almasına ilişkin değerlendirmede bulunan Asaş Genel Müdürü Göksel Paker, “Panjur, tente, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemlerine yönelik ürünlerin sergilendiği ve sektörün önemli buluşma noktalarından biri olan R+T Stuttgart Fuarı’nda Naturoll ve Motoroll markalı ürün gruplarımızı tanıttık. Müşteri sadakati, teknik uzmanlık ve çalışan motivasyonunun birleşimini temel alan bir yönetim ve bakış açısına sahip olan ve 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Asaş’ı global marka olma yolunda dünyanın dört bir yanında tüketicilerle buluşturmak ve bu platformlarda büyük ilgiyle karşılaşmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.