Bizden Haberler

ASAŞ çalışanları Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde buluştu.
Ocak 2017
ASAŞ çalışanları Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde buluştu.
Ocak 2017

ASAŞ; 27 Ocak 2017 tarihinde Hayata Değer Katanlar Organizasyonu’nu gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen gece, Genel Müdür Sn. Bülent Akif Atabay’ın açılış konuşmasıyla başladı ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Safa Bayar Yavuz’un konuşmasıyla devam etti.

ASAŞ çalışanlarının ve yönetiminin bir araya geldiği bu anlamlı gecede, yıl içinde gerçekleştirilen çeşitli yarışma ve performans değerlendirmelerinin sonuçları açıklanarak dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

ASAŞ’ın kendi bünyesinde oluşturduğu ve iki yıldır kullandığı “Yerinde ve Anında Kalite” yaklaşımı ile müşteri memnuniyeti odaklı, hızlı ve anında çözüm için; yıl boyunca toplantılar ve eğitimler düzenlendi. Yerinde ve Anında Kalite çalışmalarında “en yüksek puan alan” ve “en çok gelişme gösteren bölüm ve fabrika” kategorilerindeki yüksek performansları ile Ekstrüzyon üretim tesisi bünyesindeki Kalıphane ve Dökümhane, ASAŞPEN üretim tesisi bünyesindeki Panjur-Enjeksiyon ve Kompozit Panel bölümleri ödül almaya hak kazandı.

2016 yılında “Sağlık, Emniyet, Çevre” alanındaki performansını en çok iyileştiren üretim tesisi ve bölüm kategorilerinde ise üretim tesisleri arasında Yassı Mamüller üretim tesisi, bölümler arasında PVC üretim tesisi bünyesindeki Sevkiyat Bölümü ödülü almaya hak kazandı.

Sürdürülebilir yüksek performans ve etkinlik projelerine devam ederken düzenlediği sosyal faaliyetler ile çalışanları arasındaki etkileşimi artırmayı hedefleyen firma; 2016 yılında “Demir Bilek Tavla Turnuvası”nı gerçekleştirdi. 140 kişinin katıldığı Demir Bilek Tavla Turnuvası Şampiyonu’na ödülü “Hayata Değer Katanlar Organizasyonu”nda verildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 86 projenin yer aldığı ve Süreç Mükemmelliği, Çalışana Saygı ve Ar-Ge kategorilerinden oluşan ASAŞ’ın AS’ları Proje Yarışması sonuçları da gecede açıklandı. Mansiyon Ödülleri’nin tamamı Süreç Mükemmelliği kategorisindeki projelerin olurken Gümüş ve Altın Kategori ödülleri Süreç Mükemmelliği, Çalışana Saygı ve Ar-Ge kategorilerinde yer alan projelerin oldu. ASAŞ’ın AS’ı Ödülü’nü kazanan kişi ve eşine yurt dışı tatil ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Safa Bayar Yavuz tarafından takdim edildi.

Geceye katılan ASAŞ çalışanları için de sürpriz hediye çekilişi gerçekleştirildi. Davetliler arasından çekiliş ile seçilen 10 ASAŞ’lıya eşleriyle birlikte tatil hediye edildi. ASAŞ’da 20. yılını dolduran tecrübeli çalışanlara, değerli emekleri için birer teşekkür olarak hazırlanmış hediyeler takdim edildi.

Gecenin en beğenilen etkinliklerinden biri de ASAŞ’ta Hayat Horon Ekibi’nin horon gösterisi oldu. Eğitmen ve üyeleri ASAŞ personelinden oluşan ve yıl boyunca çalışmalarını sürdüren horon ekibi görülmeye değer bir performans sergiledi. ASAŞ, çalışanlarıyla bir araya geldiği ve çalışanları için değer yarattığı sosyal faaliyetlerine gelecek yıllarda da devam etmeyi planlıyor.